Ninon Harmsen | Cosmetica Expert

Hey,

Ik ben Ninon Harmsen van Nice! Leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben.
Van kleins af aan ben ik al bezig met make-up, hair styling en alles wat daarbij hoort. Na de havo ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik begonnen aan de opleiding make up en hair artist (inmiddels allround grimeur) aan het Rijnijssel te Arnhem. Tijdens de studie heb ik vele stages gelopen, waaronder in Disneyland Parijs, Atelier Kevin van den Bergh, toneelverenigingen en nog veel meer. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd en zo heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ik werk graag met en voor mensen en zet jou graag in de belangstelling. De belangrijkste uitdaging voor mij is om het mooiste uit je te halen, door de sterke kanten te benadrukken. Je stralend voor de dag laten komen, je er op je mooist uit te laten zien en je op je best te laten voelen, daar ga ik voor. Wil je met me in contact komen? Stuur me vrijblijvend een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Mijn diensten

Heb je een leuk feestje, een spannende date, een bijzondere gelegenheid zoals je eigen bruiloft of die van een ander of wil je zomaar eens stralend voor de dag komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Naast de beauty make-up en mooie kapsels houd ik me ook bezig als allround grimeur. Niets is te gek en dat is het leuke aan dit vak. Zo houd ik me bezig met body- en bellypaints, theatermake-up en ook met kinderfeestjes ben ik van de partij.

Contact opnemen